Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Velkommen til RECOVERY BULLS Girls - stedet kun for kvinder

De udsatte og sårbare kvinder fortjener også et fællesskab!


RECOVERY BULLS er kendt for at skabe idræt, motion og fællesskab for en gruppe mennesker der har eller stadig oplever at stå i problemer. Som f.eks. misbrug eller hjemløshed. Foreningen har på sin relative korte levetid, gjort sig gældende når udsatte skal etableres i meningsfyldte fællesskaber. Mange af foreningens aktiviteter har uden nogen særlig fornuftig grund, tiltrukket langt flest mænd og modsat ikke så mange kvinder. Men nu er der håb for kvinderne også, foreningen planlægger nemlig et nyt koncept, skræddersyet til kvinder og kun kvinder – projektet hedder, RECOVERY BULLS Girls.


RECOVERY BULLS Girls, mødes til en start en gang i måneden, til en hyggelig aften hvor fællesskabet og det sociale vil være i højsædet. 

REVCOVERY BULLS Girls er kommet godt fra start, og har været sammen om flere hyggelige aktiviteter. Her kan bl.a. nævnes. Julebingo og Æbleskiver. Besøg hos City Jump i Varde. Wellness-aften med frisør og ansigtmasker. Flere aktiviteter er allerede i støbeskeen. - RECOVERY BULLS Girls er kommet for at blive.


Følg med på vores facebook sider i de forskellige byer. Der offenliggøres aktiviteterne løbende. RECOVERY BULLS Girls findes i Esbjerg, Slagelse, Vordingborg, Aalborg, Odense og København. 

Vi glæder os til at se jer! 

0